Tweeduizend euro opgehaald voor SMRU kliniek in Myanmar tijdens de jaarlijkse fietstocht

Op 9 september hebben we met een groep enthousiaste mensen de Huchiestocht, 80 kilometer, gereden vanuit Veenendaal. Ondanks de slechte voorspellingen hebben we een prachtige tocht gereden over de heuvels en door de dalen. In hetzelfde weekend werd er ook in Mae Sot gefietst door mensen van de SMRU.

SMRU kliniek in Mae Salid

SMRU kliniek in Mae Salid

Dankzij de bijdrage van alle fietsers en sponsoren hebben we 2000 euro opgehaald met deze tocht! Hier zijn we heel blij mee. Dit geld zal gebruikt worden voor de nieuwe kliniek van de SMRU in het Birmese dorp Mae Salid, onder andere voor de aanschaf van zonnepanelen.

We willen nog speciaal Thijs in het zonnetje zetten, onze jongste deelnemer van 12 jaar oud. Hij heeft niet alleen super goed de fietstocht uitgereden, maar hij heeft ook nog eens 175 euro aan sponsorgeld opgehaald! Super gedaan Thijs!

Iedereen hartelijk dank voor je deelname en/of sponsoring. En tot ziens volgend jaar bij de fietstocht van 2018!